Populaire producten

/

Basketbalschoenen

Groot aanbod basketbalschoenen voor een scherpe prijs

Basketballen

Ruim assortiment basketballen voor indoor en outdoor

Basketbalkleding

Shirts, shorts, sweaters, sokken en nog veel meer van bekende merken

Merken op Basketballdirect.com

/

De beste Teamwear voor jouw vereniging

Kies alleen bij BasketballDirect voor Nike Teamwear of een van de andere vele topmerken!

Basketballdirect.com de basketbalshop van België!

Basketbal is onze specialiteit. Op onze webshop vind je voor iedere basketballer basketbalkleding, basketballen, basketbalschoenen en basketbal accessoires. We beschikken over een ruim assortiment met merken als Nike, Wilson, adidas, Under Armour, Spalding, Jordan en Stance. Je vindt producten in verschillende prijsklassen, hierdoor is er voor iedereen mogelijkheid om zijn/haar basketbalartikelen te shoppen.

Ruim assortiment basketbalkleding

Op Basketballdirect.com vind je alles wat je nodig hebt voor een toffe basketbaloutfit. Met een schoon basketbaltenue maak jij direct indruk op de tegenstander. In ons assortiment vind je basketbalshirts, shorts, sweaters en compressiekleding van bekende basketbalmerken. Op zoek naar een basketbaltenue voor het hele team of de hele basketbalvereniging? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Groot aanbod basketballen

De nieuwste basketballen shop je bij Basketballdirect.com! Merken als Nike, Jordan, Wilson en Spalding vullen ons assortiment met de tofste designs en mooiste kleuren. Ga jij voor de klassieke oranje basketbal of voor een kleurrijke bal? In ons assortiment vind je ook de Wilson NBA-ballen.

Nieuwe basketbalschoenen

Een nieuw paar schoenen van Nike, adidas, Under Armour of Puma shop je bij ons! Net zoals de unieke modellen die deze merken hebben uitgebracht in samenwerking met top basketballers uit de NBA. Denk hierbij aan LeBron James, Giannis Antetokounmpo en James Harden. Vind je het lastig welke type schoen geschikt is voor jou? Lees dan deze blog over de verschillende soorten modellen en andere tips.