Basketbalkleding

46
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Basketbaltenue

Jouw nieuwe basketbaltenue bestel je bij Basketballdirect.com! Op onze webshop hebben we een groot aanbod basketbalkleding. Van basketbalshirts en basketbalshorts tot compressiekleding en basketbalsokken, je vindt het allemaal op onze webshop. Bekende merken als Nike, adidas, Under Armour en Spalding zorgen voor zweet afvoerende kleding met een ventilerend vermogen zodat jij droog en fris blijft tijdens het basketballen.

Dames, heren en kids

Op onze webshop vind je basketbalkleding voor iedereen. Voor dames hebben we specifieke basketbalshirts die meer getailleerd zijn en basketbalshorts die pas vanaf de heupen wijder lopen. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod sportbeha’s om basketbalsters van extra comfort te voorzien. Voor kinderen hebben we ook basketbalkleding tot en met maat 176. Maak gebruik van de filteropties en selecteer “kids” om de kinderbasketbalkleding te onderscheiden van de rest.

Basketbalsokken

Voor een ieder hebben we een ruim aanbod basketbalsokken. In tegenstelling tot normale sokken hebben basketbalsokken een sneldrogende werking en ventilerend vermogen. Hierdoor worden je sokken niet kletsnat van het zweet. Daarnaast bieden ze comfort en bescherming tegen schuring en wrijving, waardoor de kans op blaren en andere irritaties verkleind wordt. We hebben sokken van bekende merken als Nike, adidas, Jordan, Under Armour en Stance. Stance is een merk wat sokken ontwerpt met unieke prints. Zo vind je van dit merk ook sokken met designs van de NBA-clubs en NBA-spelers.