Ruim assortiment adidas Basketbalkleding

3-stripes

In ons ruime assortiment basketbalkleding vind je natuurlijk ook het merk adidas. Waaronder de kleding met de bekende 3-stripes. De basketbalshirts, shorts, sweaters, broeken en sokken van dit merk bieden veel comfort. Ze zijn namelijk in staat om te ventileren, zweet af te voeren en ze bieden veel bewegingsvrijheid. Hierdoor kun jij zonder enige belemmering je acties maken op het basketbalveld en hoef je niet te vrezen voor onverwachtse bewegingen.

Dames heren en kids

Voor een ieder is er adidas basketbalkleding te vinden op Basketballdirect.com! Voor wie het product geschikt is vind je terug in de productnaam. Voor dames hebben we ook kleding, deze heeft een andere pasvorm. De shirts zijn meer getailleerd en de shorts zijn smaller bij de heupen en lopen vanaf daar wijder bij de broekspijpen. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod sportbeha’s. Sportbeha’s bieden ondersteuning en voorkomen dat de borsten gaan stuiteren tijdens het sporten. Het stuiteren kan zorgen voor pijnlijke borsten en druk op het weefsel in de borst. Gun jezelf de voordelen van een sport bh.

Wil je eenvoudig en snel shoppen? Maak dan gebruik van onze filteropties. Hier kun je heren-, dames- en kinderkleding van elkaar onderscheiden. Ook voor de kleuren, maten en merken zijn er filteropties beschikbaar.