Compressieshorts

14

Compressie broekjes

Op Basketballdirect.com vind je een ruim assortiment compressieshorts van merken als Under Armour, adidas en MC David. De compressie zorgt ervoor dat je bloedcirculatie verbeterd wordt en afvalstoffen en melkzuur niet de kans krijgen om op te hopen in de spieren. Daarnaast houdt de druk van de shorts je spieren warm. Deze elementen zorgen ervoor dat je kans op blessures en spierpijn kleiner is.

Comfort voor het hele lichaamh3>

Dit extra comfort bieden we ook voor andere delen van het lichaam. Zo vind je op onze webshop ook compressieshirts, compressie tights, arm sleeves en kuit sleeves. Erg handig wanneer je merkt dat een bepaald lichaamsdeel wat gevoeliger is of meer belast wordt dan anderen. De compressiekleding sluit nauw aan waardoor er geen wrijving ontstaat en heeft platte en zachte naden waardoor er geen irritaties kunnen ontstaan. De onderkleding voert zweet af en heeft een ventilerend vermogen. Het is dus enkel de compressie die ervoor zorgt dat je spieren warm blijven.

Basketbalshorts

Deze compressieshorts draag je natuurlijk onder je basketbalshort. Ben je op zoek naar een nieuwe basketbalshort? Bekijk dan eens assortiment. Hierin vind je verschillende modellen, kleuren en merken waardoor jij altijd het geschikte basketbalbroekje zal vinden!