Compressietights

Compressielegging

Compressie tights bestel je bij Basketballdirect.com! De compressie zorgt ervoor dat je bloedcirculatie verbeterd wordt en je spieren warm blijven. Deze verbeterde bloedsomloop zorgt ervoor dat afvalstoffen en melkzuur niet op kunnen hopen en de kans op verzuring verkleind wordt. Hierdoor heb je een sneller spierherstel en minder kans op spierpijn.

Hoog draagcomfort

De compressiekleding op onze webshop voelt zacht, sluit nauw aan en heeft platte naden. Hierdoor kan het niet gaan schuren en kunnen er geen irritaties ontstaan. Daarnaast is het materiaal sneldrogend en voert het zweet af. Hierdoor blijf jij fris en comfortabel tijdens het basketballen. De kleding heeft ook een ventilerend vermogen waardoor je het niet te warm krijgt. Het is dus enkel de compressie die ervoor zorgt dat je spieren warm blijven. Je kunt de compressie legging ook dragen onder een short. Op onze webshop vind je compressiekleding van Nike, adidas, Jordan en Under Armour. Deze kun je van elkaar onderscheiden door gebruik te maken van onze filteropties en je favoriete merk te selecteren.

Compressiekleding

Naast compressiebroeken hebben we ook andere compressiekleding op onze webshop. Met onze arm sleeves, calf sleeves, compressieshirts en compressieshorts kun jij elk gewenst lichaamsdeel van deze compressie en dit comfort voorzien.