Trainers en coaches

4

Attributen voor trainers en coaches

Op Basketballdirect.com hebben we een speciaal assortiment voor de basketbal trainers en basketbalcoaches. Hierin vind je enkele tools die van pas kunnen komen op het basketbalveld. Denk hierbij aan pionnen, shooting spots en ballenwagens. Ook het coachbord vind je hier terug. Hierin kun jij eenvoudig en snel tactieken uitleggen door middel van tekeningen te maken in de coachmap.

Variatie

Om wat variatie toe te voegen aan de trainingen hebben we ook een ruim assortiment trainingsmaterialen. Hierin zie je o.a. sandbags, dumbbells, buikspiertrainers, medicine balls, balance boards en weerstandsbanden. Op Basketballdirect.com vind je alle trainingsattributen om het team fit te houden, de sprongkracht te verbeteren en de balans te trainen. Enkele elementen die niet geheel onbelangrijk zijn in het basketbalspel.

Trainingspakken

Omdat ook trainers en coaches er comfortabel bij willen lopen op het basketbalveld herinneren we jullie nog even aan ons basketbalkleding assortiment. Deze beschikt o.a. over basketbalbroeken, sweaters en hoodies die jou alle bewegingsvrijheid bieden wanneer jij een oefening voor wilt doen of je woorden wilt verduidelijken met bewegingen. In dit assortiment vind je o.a. merken als Nike, adidas en Under Armour. De kleding voelt zacht aan, zit comfortabel en heeft een ventilerend vermogen voor als jij de wedstrijdspanning bijna niet meer aan kunt!