Kuitsleeves

Aanbevolen:

Calf sleeves

Op Basketballdirect.com bestel je eenvoudig en snel jouw nieuwe kuit sleeve. Een kuit sleeve is een compressiekledingstuk en heeft dus vele voordelen als het gaat om spierherstel. De compressie zorgt er namelijk voor dat de bloedsomloop in de kuit verbeterd wordt en de kuitspieren warm blijven. Hierdoor krijgen afvalstoffen en melkzuur niet de kans om op te hopen in de spieren. Dit zorgt ervoor dat de kans op blessures en spierpijn verkleind wordt. Het vermindert daarnaast ook het gevoel van verzuring of vermoeide benen.

Compressiesokken

In tegenstelling tot de kuit sleeve omsluit de compressie sok ook de voet. De kuit sleeve loopt dus van de enkel tot net onder de knie. De compressie sok is ideaal wanneer je het vervelend vindt om onder of over je kuit sleeve nog basketbalsokken te dragen. De compressiesokken zijn verkrijgbaar van merken als STOX, Herzog en MC David. Ieder merk heeft hierin zijn eigen maatvoering dus lees de product omschrijving goed zodat je weet welke maat geschikt is voor jou.

Service

Wil jij snel gebruik maken van je kuit sleeve of compressiesokken? Dat kan! Wanneer je op werkdagen vóór 22:00 besteld ontvang je de volgende dag je pakketje. Heb je nog vragen over een bepaald product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.