Armsleeves

Aanbevolen:

Compressie sleeves

Omdat je tijdens het basketballen je armen veel gebruikt hebben we ook arm sleeves in ons assortiment. Een arm sleeve is een compressiekledingstuk. Compressiekleding zorgt ervoor dat je spieren warm blijven en je bloedcirculatie verbeterd wordt. Dit bevordert het spierherstel en vermindert de kans op blessures en spierpijn. Op Basketballdirect.com vind je arm sleeves van merken als Nike, Jordan en MC David.

Compressiekleding

Naast arm sleeves hebben we ook andere compressiekleding. Denk hierbij aan compressieshirts, compressieshorts, calf sleeves en compressie tights. Zo kun jij ook je andere lichaamsdelen van een betere bloedsomloop voorzien. Deze kleding is vaak verkrijgbaar in basic kleuren als zwart, wit en grijs. Hierdoor is de compressiekleding altijd te combineren met jouw basketbaltenue.

Service

Start morgen al met het verzorgen van je spieren! Wanneer je op werkdagen vóór 22:00 besteld ontvang je de volgende dag je pakketje. Hierdoor kun jij snel genieten van het comfort van de compressiekleding en de voordelen hiervan ervaren. Heb je de verkeerde maat of kleur gekozen? Geen probleem! Bij Basketballdirect.com kun je kosteloos je bestelling omruilen. Heb je nog vragen over een bepaald product of wens je professioneel advies? Neem dan contact op met de klantenservice waar onze experts voor je klaar staan.