Sporttape

Een rolletje tape is een musthave in jouw sporttas. Sporttape kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kunt het gebruiken wanneer je een spiertje verrekt en de wedstrijd toch uit wil spelen door de desbetreffende spier in te tapen. Of je kunt het gebruiken wanneer je terugkomt van een blessure en toch voor de zekerheid wat extra stabiliteit wenst tijdens je comeback. Daarnaast wordt het ook wel eens gebruikt om sieraden af te plakken die niet zomaar uit kunnen zoals piercings of zweerknopjes.

Diverse soorten

Op Basketballdirect.com vind je diverse soorten tape. Zo hebben we de klassieke sporttape, deze is redelijk stug. En de kinesio tape, deze is elastischer en ook voor medicinaal gebruik. Ben je allergisch voor sommige tape? Bekijk dan voor het bestellen goed de productbeschrijving om te zien van welke materialen de tape is gemaakt. Hier vind je ook de lengte en dikte van de tape terug.

Brace

Wil je misschien toch liever een brace voor extra ondersteuning en bescherming? Bekijk dan ons assortiment braces en bescherming. Hier vind je voor ieder lichaamsdeel een ruime keuze aan braces.