Compressiekleding

1
Naar welk type kleding ben je op zoek?

Compressiekleding online shoppen

Als fanatiek sporter is het ook belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Met de compressiekleding van BasketballDirect.com zorg jij voor optimaal spierherstel. Dankzij de compressie blijven je spieren warm en wordt de bloedsomloop verbeterd. Hierdoor krijgen afvalstoffen en melkzuur geen kans om op te hopen en zullen de spieren sneller herstellen. De compressiekleding houdt je droog en fris omdat het zweet afvoert. Daarnaast sluit de kleding nauw aan waardoor er geen wrijving is tussen jou en de kleding en er geen irritaties ontstaan. Merken als Nike, adidas, Jordan en Under Armour vertegenwoordigen de onderkleding categorie. Deze merken hebben jaren lange ervaring in het ontwerpen van sportkleding met een hoog draagcomfort van de beste kwaliteit.

Overal compressie

Met de diverse soorten onderkleding kun jij elk lichaamsdeel van compressie voorzien. In ons assortiment vind je shorts, tights, arm sleeves, calf sleeves, shirts. De kleding heeft een ventilerend vermogen, waardoor je het niet benauwd krijgt. De druk zorgt ervoor dat je spieren warm blijven. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder basic kleuren als zwart, wit en grijs. Hierdoor is de compressiekleding altijd te combineren met je basketbaltenue.

Arm sleeves

Ook voor je armen is er compressiekleding. Dit noemen we arm sleeves. Hierdoor blijven je armspieren goed warm en zullen ze minder snel verzuren. Omdat je als basketballer continu met je armen bezig bent tijdens het dribbelen, werpen en verdedigen kunnen je armspieren sneller vermoeid zijn. Arm sleeves bieden comfort en verlichting waardoor jij de hele wedstrijd voluit kunt gaan.