Slippers

Comfort en gemak

Gun jezelf alle comfort en gemak met slippers van Basketballdirect.com! Tijdens de basketbaltraining of wedstrijd moeten je voeten continu actief zijn. Wat is er lekkerder dan een paar comfortabele slippers aantrekken na het douchen? Niets, toch? Je kunt ze in elkaar vouwen en eenvoudig meenemen in je sporttas en je kunt ze ook dragen met sokken. Meer gemak en comfort kunnen we je niet bieden.

adidas slippers

De adidas adilette slipper zie je op iedere sportvereniging. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze instappers zijn niet alleen geschikt na het sporten, maar zie je zelfs op straat als vrije tijds slippers voorbijkomen. Op Basketballdirect.com vind je in alle kleuren en maten!

Basketbalsokken

Om in deze heerlijke instappers te glijden kan een paar basketbalsokken niet ontbreken natuurlijk. In ons assortiment vind je zowel lage sokken als halfhoge en lange sokken in verschillende kleuren en/of prints. De basketbalsokken zijn sneldrogend en zijn gemaakt van materiaal dat in staat is om zweet af te voeren. Zo blijven je voeten droog en fris ongeacht je activiteiten. Daarnaast bieden de basketbalsokken veel comfort waardoor de kans op irritaties en ongemakken zoals blaren verkleind wordt.