Sporttassen

34

Alles bij de hand

Met de sporttassen van Basketballdirect.com kun jij je spullen veilig opbergen en kun je altijd goed voorbereid naar je basketbaltraining of wedstrijd. Ons assortiment bestaat uit rugzakken, kleine rugtasjes, ballentassen en ruime sporttassen in diverse maten. Wanneer je gebruik maakt van onze filteropties kun jij de verschillende type tassen van elkaar onderscheiden en sneller jouw zoekopdracht voltooien. Deze filtering kun je ook toepassen op de kleur van de tas of het merk van de tas. Kies jij voor een tas van adidas, Nike, Wilson, Spalding of Under Armour?

Opbergruimte

De tassen beschikken over diverse compartimenten, ofwel opbergvakken genoemd. Zo kun je in het hoofdcompartiment jouw kleding, handdoek en/of basketbalschoenen opbergen. De kleinere vakjes zijn zeer geschikt voor waardevolle spullen als sleutels, pasjes, je portemonnee of lenzendoosje. Als je deze in een groot compartiment zou opbergen moet je zoeken naar een speld in een hooiberg. Verder hebben de rugzakken vaak ook een mesh vakje aan de zijkant van de tas waar je bidon precies inpast.

Comfort

De meeste tassen in ons assortiment beschikken over diverse hengsels. Zo kun jij een tas over de schouder dragen, maar ook in de hand. De hengsels zijn vaak verstelbaar en van zacht materiaal waardoor ze niet in je lichaam snijden.