Zweet- en Haarbanden

43

Comfort tijdens het basketballen

Fladderend haar en zweetdruppels op je voorhoofd zijn het bewijs dat jij je uiterste best doet op het basketbalveld. Maar het kan soms ook een beetje vervelend zijn wanneer je jezelf net een waterval voelt of de plukken haar aan je gezicht blijven plakken. Daarom verkopen we op Basketballdirect.com ook zweetbanden en haarbanden. Met de zweetbanden kun je zelf de druppels van je hoofd vegen. De haarbanden hebben we in verschillende soorten. Dunne haarbanden die enkel de haren uit je gezicht houden en haarbanden die ook zweet opnemen zodat het niet over je gezicht kan gaan druipen.

Ruim assortiment

Ook als het om zweetbanden en hoofdbanden gaat hebben we een ruim en divers assortiment. Je vindt polsbanden en haarbanden van bekende merken als Nike, Jordan, adidas en Spalding in allerlei kleuren. Ga jij voor een basic kleur als zwart of wit? Of kies je liever voor een felle/opvallende kleur als roze, geel of blauw? De keuze is reuze!

Nog meer accessoires

We hebben op onze webshop nog veel meer musthaves die het leven op het basketbalveld gemakkelijker maken. Zo hebben we bijvoorbeeld ook ballenpompen, sporttassen, ballentassen, sportvoeding, sporttape en bidons. Zo kun jij goed voorbereid het basketbalveld betreden.