Overige Basketbalartikelen

308

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om goed voorbereid aan je wedstrijd te beginnen hebben wij de nodige accessoires in ons assortiment. Zorg dat je topfit bent door hard te trainen in aanloop naar de wedstrijd. Op Basketballdirect.com shop je o.a. gewichten, springtouwen en buikspiertrainers om jouw conditie te verbeteren of op pijl te houden. Met onze ballenpompen sta jij nooit met een te zachte bal op het veld en stuiter je het hele veld over. Na de wedstrijd is het tijd om te douchen en alle wedstrijdspanning van je af te spoelen. Jouw schone setje kleding en jouw ballenpomp wil je natuurlijk goed opbergen in een van onze sporttassen. Zo heb jij alles overzichtelijk bij de hand en raak je jouw spullen niet kwijt.

Het hele team

Voor iedereen uit jouw team hebben we een musthave in ons assortiment. We hebben een ruime keuze uit bidons en bidonrekken waardoor alle spelers gehydrateerd blijven. Voor de trainers en coaches hebben we de coachmappen waarop je snel en efficiënt de tactieken uit kunt leggen door tekeningen te maken. En voor de verzorger of fysiotherapeut hebben we alle materialen voor de EHBO-tas zoals tape, icepacks, massage olie, pleisters, sportbalsem en wondverzorgingsproducten.

Slippers

Op Basketballdirect.com shop je de populaire adidas adilette slippers! Deze zijn ideaal voor na de wedstrijd of onder je huispak als je een rustdag hebt. Deze slippers is onmisbaar en zie je terug op elke sportvereniging.