Compressiesokken

16

Compressiekousen

Compressiesokken zijn ontworpen om het spierherstel te verbeteren. Door de druk die de sok geeft wordt de bloedsomloop bevordert en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook melkzuur krijgt hierdoor niet de kans om op te hopen. Dit zorgt voor een beter spierherstel en vermindert de kans op blessures. Hierdoor zal je ook minder vermoeidheid in de benen ervaren en minder spierpijn.

Divers aanbod

Jouw compressiesokken bestel je online bij Basketballdirect.com omdat ons assortiment beschikt over verschillende kleuren, maten, merken en modellen. Zo vind je bij ons naast de sokken ook tubes. Het verschil met de tube is dat deze de voet niet omsluit en dus alleen compressie geeft aan de kuitspieren. Dit kan prettig zijn als je liever gewoon je basketbalsokken draagt dan de compressiesokken.

Compressiekleding

Wens jij voor een ander lichaamsdeel een beter spierherstel? Kijk dan eens naar onze compressiekleding. Hier vind je compressie shirts, shorts, arm sleeves en tights van bekende merken als Under Armour, Jordan, Nike en adidas. Shirts zijn verkrijgbaar met korte mouwen, lange mouwen en mouwloos. De compressiekleding is naast enkele felle kleuren ook beschikbaar in kleuren als grijs, wit en zwart waardoor deze altijd te combineren zijn met jouw basketbaltenue.