Braces

42
Naar welk type brace ben je op zoek?

Ruim assortiment braces

Bij sport komen helaas ook vaak blessures kijken. Om jou te ondersteunen tijdens je revalidatie of comeback op het basketbalveld hebben wij een groot aanbod braces. Basketbal is een sport die veel energie vraagt van je spieren en gewrichten. Op Basketballdirect.com vind je braces voor de enkel, knie, pols, elleboog, kuit, vinger, rug, schouder en het bovenbeen. Maak gebruik van onze zoekfilters en vind de bescherming die bij jou past!

Enkelbrace en kniebrace

Enkelblessures komen veruit het meeste voor op het basketbalveld. Tijdens het maken van zijwaartse bewegingen en tijdens het dunken heb je namelijk een verhoogde kans op enkelverstuiking of scheuring van de enkelbanden. Als je dunkt en in de lucht uit balans wordt gebracht door je tegenstander kun je wel eens een vervelende landing maken waarbij je voet omslaat. Wanneer je al zwakke enkels hebt zit een ongeluk al helemaal in een klein hoekje. Het vele springen en landen zorgt er ook voor dat je knieën klappen op moeten vangen. Een van de redenen waarom een goede demping in de schoen zo belangrijk is. Maak gebruik van de zoekfilters om knie braces, enkel braces en andere braces van elkaar te onderscheiden en shop snel de beste ondersteuning!

Verschillende braces

Op onze webshop vind je een diversiteit aan braces. Omdat basketbal vooral bestaat uit passen, werpen en dribbelen hebben ook je vingers, polsen en schouders geen garantie. Ook hier kunnen pijnklachten ontstaan bij overbelasting of verkeerde bewegingen. Voor deze lichaamsdelen hebben we uiteraard ook braces in ons assortiment. Enkele merken die je voorbij ziet komen in ons aanbod zijn MC David, Push Sports, Rehband en Jordan.