Basketbal Sokken

3
Naar welk merk ben je op zoek?

Comfort van sokken

Het belang van goede sportsokken wordt vaak onderschat. De basketbalsokken van Basketballdirect.com zorgen voor veel draagcomfort en voorkomen ongemakken en irritaties aan de voeten. Een van de meest voorkomende irritaties is het krijgen van blaren. Doordat de sokken nauw aansluiten ontstaat er geen wrijving tussen de huid en de sok en is er nauwelijks kans op blaarvorming. Een van de meest voorkomende ongemakken zijn zweetvoeten met een nare geur. Doordat onze basketbalsokken een ventilerend vermogen hebben en zweet afvoeren zal je niet zomaar met vochtige en warme zweetvoeten op het basketbalveld staan.

Diverse soorten

Uiteraard hebben we diverse soorten basketbalsokken in ons assortiment. We hebben zowel enkelsokken als (half)hoge sokken. En deze zijn beschikbaar in alle maten. Maar we beschikken ook over een diversiteit aan merken als Stance, Nike, adidas, Jordan, Under Armour en Spalding. Waar merken als Nike en adidas vaak kiezen voor basic ontwerpen, heeft het merk Stance ook hele opvallende designs. Een voorbeeld hiervan zijn de NBA-sokken, waarbij het ontwerp draait om een specifieke NBA-club of NBA-speler.

Compressiesokken

Ben je op zoek naar sokken die meer te bieden hebben dan comfort en stijl? Kijk dan eens bij onze compressiekousen. Dit zijn speciale sokken die het spierherstel bevorderen. De compressie van de sokken zorgt voor een verbeterde bloedsomloop. Deze verbeterde bloedsomloop zorgt er weer voor dat afvalstoffen en melkzuur niet kunnen ophopen in de spieren en hierdoor herstellen je spieren sneller en voelen je voeten/benen minder vermoeid.