Armsleeves

12

Armsleeves op BasketballDirect.com

Een armsleeve is een compressiekledingstuk die ervoor zorgt dat de bloedcirculatie in je arm verbetert wordt en je spieren warm blijven. Dit draagt bij aan het spierherstel en vermindert de kans op blessures aan de bicep, tricep en de onderarmspieren. Ook vermindert het gevoel van spierpijn na inspanning. Zo kun jij altijd de volle 100% energie geven. Op onze webshop vind je armsleeves van Nike en Jordan en McDavid.

Compressiekleding

Deze compressie is er niet alleen voor de armen. In ons assortiment vind je ook calf sleeves, compressieshirts, compressie t-shirts, compressie shorts en compressie tights van merken als Nike, Jordan, Under Armour en adidas. Vaak is deze verkrijgbaar in basic kleuren als zwart, wit en grijs zodat het qua kleur altijd zal matchen met je basketbaltenue. Deze kleding sluit nauw aan en is gemaakt van stretch stof. Hierdoor kan er geen wrijving ontstaan tussen jou en het kledingstuk, waardoor het veel draagcomfort biedt. Verbeter je sportprestaties met compressiekleding van BasketballDirect.com!

Blessure preventie en -herstel

In onze accessoires categorie hebben we nog meer artikelen die een preventieve werking hebben of bijdragen aan herstel. Je vindt hier sport tape, kinesio tape, cold packs, ice sprays, massageolie, EHBO-materialen en nog veel meer.