Compressieshorts

15

Compressie en steun

Compressiekleding zie je steeds meer in de sportwereld. De druk van deze kleding zorgt ervoor dat je bloedsomloop verbeterd wordt en je spieren warm blijven. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Het snel afvoeren van deze afvalstoffen zorgt voor een beter herstel van de spieren. Het is namelijk zo dat je tijdens het sporten je spieren meer belast dan normaal. Hierdoor ontstaat een ophoping van afvalstoffen en komen er kleine scheurtjes in je spiervezels. Dit zorgt voor het pijnlijke gevoel, spierpijn. Door de compressie verzuur je minder snel en wordt de kans op spierpijn en blessures verkleind. In ons assortiment vind je een uitgebreide compressieshorts van topmerken als adidas, McDavid en Under Armour

Soorten compressiekleding

Naast compressieshorts verkopen we op Basketballdirect.com ook compressieshirts, compressietights, compressiesokken, arm sleeves en calf sleeves. Zo kun jij zelf kiezen welk lichaamsdeel je wilt voorzien van extra compressie. Erg handig wanneer het ene lichaamsdeel gevoeliger is dan het ander of wanneer je merkt dat je een bepaald lichaamsdeel meer belast. Zoals bijvoorbeeld je standbeen.

Basketbalshorts

Twijfel je of je een strakke compressieshort prettig vindt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze normale basketbalshorts. Hier vind je basketbalbroekjes van verschillende lengtes en pasvormen. Ons assortiment shorts bestaat uit merken als adidas, Nike, Jordan, Spalding en Under Armour.