Compressiesokken

16

Compressiesokken

Compressiekousen zijn ontworpen om afvalstoffen goed af te voeren. Door de druk van deze sokken wordt de bloedsomloop verbeterd waardoor deze afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Dit vermindert de kans op blessures en verbetert het spierherstel. Deze zul je dan ook vaak zien bij basketballers met kuit, scheen of achillespeesblessures.

Diverse soorten

Op BasketballDirect.com vind je verschillende soorten compressiesokken. Zo heb je de tube, deze omsluit alleen de kuit omdat deze van de enkel tot onder de knie loopt. En je hebt de sok die logischerwijze de gehele voet en kuit omsluit en ook tot onder de knie komt. Ons assortiment biedt een ruime keuze met diverse merken als adidas, McDavid, Stox en vele anderen. Het is een zeer kleurrijk aanbod met zwarte, witte, gele, blauwe, roze en grijze sokken/tubes.

Compressiekleding

Ook voor andere delen van het lichaam bieden wij compressiekleding aan. We hebben shirts, sleeveless shirts, arm sleeves, calf sleeves, shorts en tights van bekende merken als Jordan, adidas, Under Armour en Nike. Hierdoor kun jij plaatselijk compressie uitvoeren en de gewenste plekken van dit comfort voorzien. Deze kleding is beschikbaar in basic kleuren als zwart, grijs of wit zodat deze ten alle tijden passen bij je basketbaltenue.