Compressietights

14

Compressiebroeken

Shop jouw compressielegging op BasketballDirect.com! De compressie zorgt ervoor dat je bloedsomloop gestimuleerd wordt en je beenspieren warm blijven. Deze verbeterde bloedsomloop voorkomt ophoping van afvalstoffen en melkzuur en daarmee ook het gevoel van verzuring en spierpijn. Kortom, het spierherstel wordt verbeterd wanneer je compressiekleding draagt.

Hoog comfort

Compressiekleding heeft een hoog draagcomfort. De naden zijn plat en zacht waardoor er geen schuring en irritatie ontstaat. Daarnaast droogt het materiaal snel en voert het zweet af. Hierdoor ervaar jij een fris gevoel ongeacht hoeveel inspanning je levert. Daarnaast ademt de kleding ook en worden de spieren niet warm omdat de kleding warm is maar puur en alleen door de druk. Je kunt de compressie legging ook dragen onder een short. Op onze webshop vind je compressietights van adidas, Jordan en Under Armour. Deze kun je van elkaar onderscheiden door gebruik te maken van onze filteropties en je favoriete merk te selecteren.

Zorg goed voor je lichaam

Vind jij het belangrijk om goed voor je spieren te zorgen? Neem dan ook een kijkje op onze blessurepreventie en -herstel pagina. Hier vind je o.a. massageolie, foam rollers, massage guns en sportbalsem. Allemaal producten die je kunt gebruiken om zowel je spieren voor te bereiden op actie als om je spieren te laten ontspannen na intensieve beweging. Het verschil zit hem hier in de hoeveelheid druk die je uitoefent op de spieren. Deze druk zal voorafgaand aan het basketballen hoger zijn, waar je na het basketballen deze producten juist met een meer ontspannen techniek gebruikt.