Overige Basketbalartikelen

358

Basketbalaccessoires

Op BasketballDirect.com vind je meer artikelen dan kleding, schoenen en ballen. Deze accessoires zorgen ervoor dat jij van alle gemakken voorzien bent tijdens, voor of na het basketballen. Zo hebben we in ons assortiment basketbaltassen om jouw spullen veilig in op te bergen. Dit varieert van ballentassen tot rugzakken of ruime duffel bags. Daarnaast vind je ook allerlei trainingsattributen voor de fanatiekelingen die graag thuis nog even verder oefenen. Practice makes progress!

Voor het hele team

Voor ieder individu dat onderdeel is van het team hebben wij een aanbod in accessoires. Zo hebben we bidons zodat spelers gehydrateerd kunnen blijven en bidonrekken om alles op 1 plek te houden. Is er genoeg keuze uit ballenpompen om ervoor te zorgen dat jouw bal net zo hard gaat als jij zelf! En hebben we alle hulpmiddelen voor jouw trainer of coach. Denk hierbij aan een coachbord, shooting spots of training cones.

Slippers

In deze categorie vind je ook slippers, een item wat ook in de vrije tijd van sporters steeds populairder wordt. Maar in de basis is een paar slippers natuurlijk heerlijk om voor of na de wedstrijd te dragen. Hiermee gun je je voeten even wat rust, comfort en het is ideaal dat je deze met je sportsokken kunt dragen. Een van onze populaire slippers is de adidas adilette slipper. Deze zie je op vrijwel iedere sportvereniging voorbijkomen en is verkrijgbaar in heel veel kleurencombinaties!