Slippers

Comfortabele slippers

Maak het jezelf gemakkelijk met slippers van Basketballdirect.com! Een paar instappers bieden je alle comfort die je wenst na een intensieve training of wedstrijd. Ze zijn eenvoudig in elkaar te vouwen en in je sporttas mee te dragen zonder dat het veel plek in beslag neemt. Zo ben je altijd in de gelegenheid je voeten rust te gunnen na inspanning. Maak gebruik van onze zoekfilters om eenvoudig en snel jouw ideale slipper te vinden.

adidas adilette slipper

De meest populaire slipper op Basketballdirect.com is de adidas adilette slipper. Deze instappers zijn te allen tijde geschikt. Ze worden ook vaak gedragen met sokken op weg naar de training of wedstrijd omdat ze zoveel comfort bieden, maar deze kunnen ook zeker gebruikt worden voor tijdens het douchen in de kleedkamer. Je ziet ze tegenwoordig ook op straat voorbij komen als vrije tijd slippers. Op basketballdirect.com shop je ze in allerlei kleuren en maten en wanneer je op werkdagen voor 22:00 besteld, kun je ze de volgende dag al dragen!

Basketbalsokken

Op Basketballdirect.com vind je sokken in verschillende soorten. Lage, halfhoge en lange modellen in verschillende kleuren met of zonder graphics. De speciale basketbalsokken zijn sneldrogend en beschikken over materiaal dat je zweet afvoert. Hierdoor worden je voeten niet te warm en blijven ze fris. In tegenstelling tot normale sokken, bieden basketbalsokken comfort en beschermt het je voeten tegen ongemakken zoals blaren.