Altijd tape op zak

Het is altijd handig om een rolletje tape bij je te hebben. Mocht je een spiertje verrekken tijdens het basketballen dan kun je de druk verlichten met tape en de wedstrijd toch uitspelen. Ook wanneer je juist terugkomt van een blessure en nog extra stevigheid wenst, kun je het desbetreffende lichaamsdeel intapen voor de zekerheid. Basketbal is een dynamische sport en daarbij hoort het risico om een blessure op te lopen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je teamgenoten. Een rolletje tape komt daarom altijd van pas.

Verschillende soorten

In ons assortiment vind je diverse soorten tape. De sport tape, deze is speciaal voor op het sportveld. De kinesio tape, deze is elastischer en medicinaal. En de klassieke witte tape, deze is sterk en biedt ondersteuning maar is zeker niet elastisch. Heb je in het verleden wel eens uitslag gekregen van tape of een allergische reactie gehad? Bekijk dan voor het bestellen goed de productbeschrijving om te zien van welke materialen de tape is gemaakt. Hier vind je ook de lengte en dikte van de tape terug.

Blessurepreventie en -herstel

Bekijk ook onze pagina blessurepreventie en -herstel voor nog meer artikelen die bijdragen aan jouw fitheid. Hier vind je o.a. hot en cold packs, ice sprays en andere EHBO-artikelen.