Trainers en coaches

5

Producten voor basketbal trainers/coaches

Ook voor de trainers en coaches is op Basketballdirect.com genoeg te vinden! Coachborden zijn ideaal om bepaalde opstellingen of tactieken uit te leggen aan het team. Doordat je op het bord kunt tekenen ben je in de gelegenheid om je verhaal iets meer visueel te maken voor de spelers. Maar ook trainingsmaterialen als pionnen/cones, shooting spots, ballenwagens en andere tools om de skills van je team te verbeteren.

Variatie in training

Ben jij een trainer die out of the box denkt? Dan wil je misschien soms wat afwisseling in je trainingen brengen. Met de trainingsmaterialen van Basketballdirect.com kun jij de kracht, conditie en balans van je team verbeteren. Dit zijn naast de basketbaltechniek ook zeer belangrijke factoren van je weg naar het kampioenschap.

Trainingspakken

Langs het veld wil je natuurlijk ook zo comfortabel mogelijk staan. Zeker wanneer je bepaalde oefeningen voor wilt doen of woorden kracht bij wilt zetten met bewegingen. Dan moet ook jij als trainer of coach die bewegingsvrijheid hebben. Neem daarom eens een kijkje bij onze basketbalbroeken en basketbalsweaters. Hier vind je merken als Nike, adidas, Jordan en Under Armour. Deze merken zijn stuk voor stuk kampioen in het creëren van zachte en comfortabele kledingstukken die er ook nog eens stijlvol uitzien. De kleding heeft een ventilerend vermogen, wat erg prettig is wanneer de spanning oploopt tijdens de wedstrijd! Maak je outfit af met een paar basketbalschoenen en sokken en dan ben je helemaal klaar voor het basketbalseizoen. Wat kan er nu nog misgaan? Aan jouw outfit kan het in ieder geval niet liggen.