Therabody Theragun Mini 2.0

€ 199,95 € 159,00
Kies je maat
 

Alles over de Therabody Theragun Mini 2.0

Verwen je spieren met de Therabody Theragun Mini 2.0. Dit massagepistool biedt een diepe spierbehandeling, zodat je zowel voor als na de training je spieren kunt laten ontspannen en herstellen. Het apparaat is klein van formaat en weegt nog geen halve kilo, zodat je hem makkelijk in je rugzak meeneemt naar de training.
Verbind de Therabody mini met behulp van de ingebouwde Bluetooth-connectie met de Therabody-app en ontvang op maat gemaakte routines en uitleg hoe jij het beste met jouw pijntjes en blessures kunt omgaan.
QuietForce-technologie is toegepast zodat het apparaat weinig geluid maakt, ongeacht welke van de drie snelheden je activeert.

De mini 2 wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken voor verschillende soorten drukpunten op je spieren, waaronder het standaard bal opzetstuk.
Met het bal opzetstuk kun je een krachtige massage geven om spieren te versoepelen of om knopen te behandelen. Afgewerkt met een ergonomisch handvatontwerp is het apparaat super fijn te gebruiken, en hoeven stijve spieren jouw volgende run niet te belemmeren.

Kenmerken en voordelen:
- Compact formaat van 14,1 cm x 12,5 cm.
- QuietForce-technologie
- Drie snelheidsopties
- USB-C aansluiting inclusief oplaadkabel
- Interne lithium-ion batterij (120 minuten)
- Ergonomisch handvatontwerp
- 1 jaar garantie
- Bevat draagtas, adapter en 3 opzetstukken waaronder het standaard bal opzetstuk voor overall gebruik, de demper voor gevoelige plekken en de duim voor de onderrug en andere triggerpoints.

Reviews (0)

Therabody Theragun Mini 2.0
0,0 Algemene beoordeling van ”Therabody Theragun Mini 2.0“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0