SALE

625

Jouw basketbalartikelen extra goedkoop bij basketballdirect.com!

Op de laatste vrijdag van het jaar vind je op Basketballdirect.com de sale categorie. Hierin staan o.a. basketbalschoenen, basketbalkleding en basketballen voor nog scherpere prijzen dan je van ons gewend bent. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Alle producten zijn van goede kwaliteit, maar soms nog maar verkrijgbaar in enkele maten of kleuren. Zit jouw maat er nog bij? Wacht dan niet te lang met jouw aankoop.

Basketbalschoenen en basketbalkleding

Ook in de basketbal opruiming zijn topmerken als adidas, Nike, Jordan en Under Armour terug te vinden. Hierdoor kun jij de mooiste producten aanschaffen zonder veel geld uit te geven. Shop jij liever de nieuwste collecties? Ook dan ben je bij basketballdirect.com verzekerd van de scherpste prijzen. Klik hier om de nieuwste basketbalschoenen te bekijken of neem een kijkje bij de nieuwste collecties basketbalkleding.

Service van basketballdirect.com

Basketballdirect.com wil jouw shopping experience zo prettig mogelijk maken. Heb je vragen over een bepaald artikel? Neem dan contact op met de klantenservice voor professioneel advies. Dat kan via het contactformulier, een email of telefonisch. Geen tijd om te bellen? Naar dit nummer kun je ook een appje sturen!