Ballenpompen

Wees voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om optimaal te kunnen presteren op het basketbalveld is het belangrijk dat je basketbal voldoende opgepompt is en goed kan stuiteren. Daarom is het handig om altijd een ballenpomp in je sporttas te hebben zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. De pompen hebben een fijn formaat waardoor deze perfect in jouw tas passen. In ons assortiment vind je ballenpompen van merken als Nike, Jordan en Wilson.

Nog meer musthaves

Onder het mom van “Een goede voorbereiding is het halve werk” hebben we nog meer producten die jou van alle gemakken voorzien op het basketbalveld. Denk hierbij aan bidons, sporttape, slippers voor na de training of wedstrijd, basketbalnetten of sporttassen om alle eerdergenoemde producten in op te bergen. Je bestelt ze eenvoudig en snel op Basketballdirect.com!

Trainingsmaterialen

Bekijk ook eens ons assortiment trainingsattributen. Hier vind jij alle benodigdheden om jezelf in topconditie te krijgen of te houden. Springtouwen, fitnessmatjes, weerstandsbanden, dumbbells, kettlebells en balance boards helpen jou om je (spier)uithoudingsvermogen te verbeteren of op peil te houden. Selecteer jouw trainingsdoel om geschikte en minder geschikte attributen van elkaar te onderscheiden.