De beste basketbalschoenen van 2024

Ben je de dunker van het team, ga je vol voor de rebounds of heb je toch meer een verdedigende rol? Voor elke type speler is een goed paar basketbalschoenen een musthave. Demping, grip en stabiliteit zijn eigenschappen van een schoen die je op iedere positie wenst te hebben. Ben je aan het oriënteren voor een nieuw paar schoenen of ben je altijd trouw aan een specifiek merk? Wij hebben de beste basketbalschoenen van 2024 voor je op een rijtje gezet.

Bestsellers van 2024

/

Nike Giannis Immortality

Deze schoen is ontworpen in samenwerking met top basketballer Giannis Antetokounmpo. De schoen zorgt voor diverse aspecten die erg belangrijk zijn in het basketbalspel, namelijk snelheid, kracht en controle. De gebogen zool zorgt ervoor dat je soepele stappen kunt maken en dankzij de uitsparingen in het foam voelt de Nike Giannis Immortality licht aan.

Nike LeBron Witness

Ook LeBron James werkt al jaren samen met Nike en ontwerpt samen met hen schoenen en kleding. De Nike LeBron Witness is een schoen die zij telkens innoveren met vandaag de dag de Nike LeBron Witness 8 als resultaat. Het ontwerp maakt gebruik van de Max-air technologie voor de ultieme demping en vinnen aan de zijkant voor stabiliteit waardoor jij snel kunt schakelen en schijnbewegingen kunt maken. Het design is waanzinnig en laat jou shinen op het basketbalveld!

adidas Dame

En als we nog niet genoeg samenwerking hebben, is er ook nog Damian Lillard die samen met adidas een vette schoenencollectie heeft neergezet. De adidas Dame certified is de topschoen van Lillard en adidas. Deze schoen is een ware eye-catcher en biedt de ideale verhouding tussen demping, ondersteuning en energy-return.

Under Armour Flow Futr X

De Under Armour Flow Futr X beschikt over een enorme hoeveelheid grip waardoor jij zelfs op de kleinste stukjes kunt draaien en keren. Goede grip maakt je basketbalspel sneller en dynamischer waardoor de tegenstander jou niet meer bij kan houden. Daarnaast beschikt de schoen over een lichte en veerkrachtige dempingstechnologie waardoor jij razendsnel over het veld beweegt.

Populaire merken

/