Compressiekleding

1
Naar welk type kleding ben je op zoek?

Compressiekleding bestel je op BasketballDirect.com

Compressiekleding is het ideale hulpmiddel om je spieren warm te houden tijdens je training of wedstrijd. Dit is van belang voor een goede bloedsomloop en het vermijden van blessures doordat je spieren warm blijven. Het fijne aan de compressiekleding is dat het zweet afvoert waardoor jij droog en fris blijft tijdens het basketballen. Deze onderkleding sluit ook nauw aan waardoor er geen wrijving kan ontstaan tussen het lichaam en het kledingstuk, hierdoor heeft het een hoog draagcomfort. In ons assortiment vind je compressiekleding van merken als Nike, adidas, Jordan en Under Armour. Deze merken weten als geen ander hoe ze kleding moeten maken van hoge kwaliteit dat prettig aanvoelt.

Diverse soorten onderkleding

Op basketballDirect.com vind je verschillende compressiekleding. Compressieshirts met of zonder mouw, compressie shorts, compressietights, arm sleeves en calf sleeves. De kleding sluit nauw aan, maar hebben een ventilerend vermogen zodat jij het niet benauwd krijgt. Ze zijn verkrijgbaar in basic kleuren als zwart, wit en grijs zodat het altijd matcht met jouw basketbaltenue. Daarnaast hebben we ook compressiekousen, deze zorgen voor een sneller herstel en minder vermoeide benen na het sporten. Compressiesokken worden vaak gebruikt tegen de spierpijn en om blessures als shin splints te voorkomen. In tegenstelling tot de calf sleeves omsluiten de sokken logischerwijze ook de voet.

Armsleeves

Voor de armen hebben we op BasketballDirect.com ook speciale compressiekleding. Dit zijn de armsleeves. Ze zorgen ervoor dat je armspieren goed warm blijven en er minder snel verzuring ontstaat. Dit wordt door basketballers als erg prettig ervaren omdat je armen continu in beweging zijn op het basketbalveld. Je gebruikt ze tijdens het passen, dribbelen, blokken en scoren. Met deze armsleeves hebben jouw armen alle energie om de hele wedstrijd te vlammen!