Sporttassen

Jouw basketbalgear veilig opgeborgen

Op basketballdirect.com vind je een ruim assortiment aan sporttassen. Van rugzakken tot ballentassen en reistassen. Ga goed voorbereid op weg naar je training, wedstrijd of toernooi en berg je spullen goed op in een van onze tassen. Ons aanbod beschikt over kleine rugzakjes, normale backpacks, en reistassen in de maten small, medium en large. Maak gebruik van de zoekfilters om de types tassen van elkaar te onderscheiden. Ga jij voor een sporttas van adidas, Nike, Wilson, Spalding of Under Armour?

Voldoende ruimte

Met onze tassen heb je genoeg ruimte om je spullen op te bergen. Ze beschikken over verschillende compartimenten/vakken, zodat jij je tas georganiseerd in kunt delen. Spullen als kleding, een zweethanddoek en basketbalschoenen kunnen opgeborgen worden in het hoofdcompartiment, dit is het grootste vak in de tas. De rugzakken zijn vaak voorzien van een mesh vakje aan de zijkant waar je bidon precies inpast. Verder hebben de tassen ook kleine vakjes met rits om je sleutels, lenzen of pasjes in te bewaren zodat jij niet hoeft te zoeken naar een speld in een hooiberg.

Gemak en comfort

De meeste tassen die je in ons assortiment ziet hebben verschillende hengsels. Zo kun je ervoor kiezen om een tas over je schouder te dragen, op je rug of aan de hand. De hengsels zijn vrijwel altijd verstelbaar en zacht zodat het niet in je lichaam snijdt.