Basketballen

55

Shop je basketbal op Basketballdirect.com!

Basketballdirect.com beschikt over een ruim assortiment aan basketballen voor de meest scherpe prijzen. Bekende merken als Nike, Wilson, Jordan, Spalding en Molten vind je terug in ons aanbod. Zowel indoor als outdoor basketballen, die je gemakkelijk kunt onderscheiden door gebruik te maken van onze zoekfilters.

Wilson NBA-ballen

Sinds 2021 is Wilson officieel partner van de NBA, en volgt daarmee voorganger Spalding op. De Wilson NBA-ballen zijn gemaakt met revolutionaire Wilson-technologieën om jouw basketbalspel naar een hoger niveau te brengen. De focus lag hierbij vooral op het verbeteren van de grip en de balcontrole, zodat jij meteen verkocht bent zodra je de bal aanraakt!

Welke basketbal maat?

Wanneer je op zoek gaat naar een basketbal zal je merken dat deze in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Deze maten worden bepaald door het gewicht en de omvang van de bal. Lees hieronder welke balmaat geschikt is voor jou.


  • Maat 1: Wordt gebruikt door kinderen t/m 4 jaar
  • Maat 3: Wordt gebruikt door kinderen t/m 6 jaar en als ‘funbal’ om skills te oefenen.
  • Maat 4: Wordt gebruikt door kinderen t/m 8 jaar
  • Maat 5: Wordt gebruikt door kinderen t/m 12 jaar
  • Maat 6: Wordt gebruikt door dames vanaf 12 jaar
  • Maat 7: Wordt gebruikt door heren vanaf 12 jaar

Berg jouw basketballen goed op

Zorg extra goed voor jouw spullen door het op te bergen in een van onze sporttassen. We hebben speciale tassen om je basketbal(len) in te dragen, maar ook een diversiteit aan rugzakken. In een rugzak kun jij dankzij de verschillende compartimenten je waardevolle spullen, bidon of basketbalkleding opbergen.