Baskets en Basketbalpalen

17

Oefening baart kunst

Wil jij later net zo goed worden als basketballers zoals LeBron James, Giannis Antetokounmpo of James Harden? Dat kan! Droom groots en train hard om de top te bereiken. Op BasketballDirect.com vind je Baskets met backboards en complete basketbalpalen die je thuis kunt gebruiken om jouw skills te verbeteren. Deze kun je in de grond bevestigen of aan een muur hangen, zodat je in je eigen tuin kunt trainen tot in de late uurtjes.

Bekende merken

Ook de baskets en basketbalpalen bieden wij aan van bekende merken als Wilson, Spalding en Pure2Improve. Maak gebruik van onze zoekfilters om eenvoudig en snel jouw nieuwe basket te vinden. Neem ook gelijk een kijkje bij onze basketballen! Dan kun je gelijk een outdoor basketbal scoren om mee te oefenen in de tuin.

Mini hoop kit

In ons assortiment vind je ook verschillende mini baskets. Deze kits bestaat uit een kleine basket en een bijpassende basketbal waarmee jij thuis je skills kunt verbeteren. Er zit namelijk een haak aan de baskets waardoor jij deze mini hoops eenvoudig aan de deur kunt hangen. De hoops zijn er in diverse kleuren en van verschillende NBA teams.