Basketballen Sale

Basketballen in de sale

Ben je op zoek naar een basketbal voor een leuk prijsje? Neem dan een kijkje op onze basketballen sale pagina. Daar vind je ballen voor nóg scherpere prijzen dan je van ons gewend bent. Kortingen lopen hier op tot wel 70%.

Balmaten

Benieuwd welke maat bal geschikt is voor jou? Bekijk dan hieronder de uitleg over de verschillende maten:

  • Maat 3: Vaak een trainingsbal/funbal om skills mee te verbeteren.
  • Maat 4: Voor kinderen van 8 jaar of jonger.
  • Maat 5: Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.
  • Maat 6: Voor jongens van 13 tm 15 jaar en alle dames vanaf 13 jaar.
  • Maat 7: Voor jongens/heren vanaf 15 jaar.
Voor 3x3 basketbal liggen deze maten anders, daarom vind je ook speciale 3x3 basketballen in ons assortiment. Deze hebben namelijk de grootte van een maat 6 maar het gewicht van een maat 7.

Indoor en outdoor

Op Basketballdirect.com vind je zowel indoor als outdoor basketballen. Het verschil hiertussen zit hem voornamelijk in het materiaal van de buitenste laag. Omdat de ondergrond buiten vaak ruwer is wordt de kans op slijtage groter. Bij outdoor ballen is de buitenste laag meestal gemaakt van rubber of kunstleer. Dit is stugger en harder materiaal waardoor het slijtvaster is en de levensduur van de bal kan verlengen. Maak gebruik van onze “type basketbal” zoekfilter om snel indoor en outdoor basketballen van elkaar te onderscheiden.

Nóg meer sale

Ook voor basketbalkleding, basketbalschoenen en accessoires hebben wij het hele jaar door artikelen in de sale. Bekijk snel of er nog meer parels tussen zitten in jouw maat!