Compressieshirts

Comfortabele shirts

Als je eenmaal een compressieshirt hebt gedragen wil je niet meer anders. Het is het ideale kledingstuk voor fanatieke sporters. De compressieshirts op BasketballDirect.com zijn comfortabel om verschillende reden.


  • - Ze sluiten nauw aan. Doordat er geen ruimte zit tussen je lichaam en het shirt kan er geen schuring en wrijving ontstaan.
  • - De naden zijn plat en zacht, waardoor er geen irritaties kunnen ontstaan.
  • - Ze voeren zweet af, waardoor jij droog en fris blijft.
  • - Ze hebben een ademend vermogen, waardoor je niet oververhit raakt.

Beter spierherstel

Maar wat is nu eigenlijk het nut van compressiekleding? Het shirt geeft compressie/druk waardoor je spieren warm blijven en de bloedcirculatie bevorderd wordt. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en er geen ophoping van afvalstoffen en melkzuur kan ontstaan. Deze ophoping kan er namelijk voor zorgen dat je verzuring voelt en spierpijn krijgt. Doordat deze afvoer versneld wordt herstellen je spieren sneller en is de kans op blessures kleiner. Met de compressieshirts van BasketballDirect.com kun jij alles geven tijdens je basketbaltraining/wedstrijd.

Compressiekleding

Op onze webshop vind je niet alleen compressieshirts voor heren en compressieshirts voor dames,, maar ook compressieshorts, compressietights, compressiesokken, arm sleeves en calf sleeves. Zo kun jij vrijwel ieder gewenst lichaamsdeel voorzien van deze voordelen. In ons assortiment vind je onderkleding van merken als Nike, adidas, Jordan en Under Armour.