Sport BH's

basketbal

Aanbevolen:

Ondersteunende sportbeha

Voor veel vrouwen is een sport-bh een musthave tijdens het basketballen. Een sportbeha biedt ondersteuning en comfort tijdens een training of wedstrijd. Door het rennen en springen kunnen je borsten gaan stuiteren. Dit kan niet alleen pijnlijk of onprettig zijn, maar je bindweefsel kan ook gaan verslappen door deze druk. Logischerwijze kunnen je borsten hierdoor gaan hangen. Daarom is het van belang om een goede sport-bh te dragen en je borsten die ondersteuning te bieden. Op Basketballdirect.com shop je deze ondersteunende beha's van merken als Nike en adidas.

Waar moet je op letten?

Je zal jezelf misschien afvragen, hoe vind ik een goede sportbeha?


Daarom geven wij je graag wat tips.
  • - Tip 1: Zorg dat je bh goed om je lichaam sluit. Als je sportbeha verschuift is hij te groot, maar als je het gevoel hebt dat je moeilijk kunt ademen dan is hij duidelijk te klein of te strak.
  • -Tip 2: Kies een beha zonder beugels of decoraties. Tijdens het actief bewegen kunnen beugels en decoraties gaan schuren en wrijving veroorzaken waardoor er wondjes ontstaan. Met decoraties bedoelen we strikjes, steentjes en kanten stof.
  • -Tip 3: Kies voor ademend materiaal
  • -Tip 4: Zorg dat de beha aan de voor-en achterkant op dezelfde hoogte zitten.