Scheidsrechters

15

Scheidsrechter benodigdheden

Zonder scheidsrechters zou geen enkele sport bestaan. Dankzij hen kunnen we gecontroleerd en rechtvaardig een competitief element toevoegen aan de basketbalsport. Daarom zijn wij er ook voor de basketbalscheidsrechters! Op BasketballDirect.com vind je o.a. wedstrijdfluitjes en scheidsrechter kleding. Ook vind je hier het Official NBA fluitje van het merk Wilson. Gratis verzending bij bestellingen vanaf €79.

Basketbalschoenen

Om als scheidsrechter zijnde goed met het spel mee te kunnen rennen zijn een paar basketbalschoenen niet geheel overbodig. Want ook jij moet snel kunnen schakelen en mee sprinten om goed te kunnen oordelen. We hebben in ons assortiment basketbalschoenen zowel lage als (half)hoge modellen. Deze vind je in verschillende kleuren en maten van merken als Nike, adidas, Under Armour en Puma.

Ruim assortiment basketbal accessoires

Om jou van alle gemakken te voorzien op en rond het basketbalveld hebben we ook een ruim aanbod basketbal accessoires. Op deze pagina vind je o.a. bidons, sporttassen, slippers en tape. Als scheidsrechter zijnde heb je net zo goed dorst na het fluiten en een tas nodig om je scheidsrechter kleding in op te bergen. Maak gebruik van onze zoekfilters om eenvoudig en snel jouw basketbal musthaves te vinden.