Clubkleding voor jouw basketbalvereniging?

Wil jij voor jouw hele vereniging een moderne en professionele uitstraling? Dat kan! Bij BasketballDirect.com vind je de grootste collectie teamkleding van alle bekende basketbalmerken. Onze Partnershipmanager gaat graag het gesprek aan met jouw club en samen kiezen we een passende kledinglijn van een van onze topmerken. In overleg kiezen we voor een eigen clubshop voor jouw vereniging of voor verschillende bestelmomenten per jaar, waarbij jouw vereniging voor een scherpe prijs kan bestellen.

De voordelen van een samenwerking met BasketballDirect.com op een rij:

  •   Door een échte kledinglijn voor jouw club te maken creëren we een uniforme uitstraling wat het clubgevoel stimuleert.
  •   De basketballende jeugd verschijnt met een glimlach op het veld in een gave, nieuwe outfit!
  •   Ondersteuning door een Partnership Manager, waardoor er één aanspreekpunt voor de vereniging is.
  •   Bedrukken doen we zelf, dus een scherpe prijs voor de vereniging.
  •   Altijd de nieuwste collecties beschikbaar

BasketballDirect.com, onderdeel van Passa Sports, is jouw basketbalspecialist met meer dan 20 jaar in diverse sporten. De mogelijkheden om met BasketballDirect.com samen te werken zijn divers en die bespreken we dan ook graag met de vereniging. Dit kan zowel bij ons op kantoor of bij jullie op de club. Natuurlijk is het ook mogelijk om online kennis te maken met elkaar. Mail voor meer informatie naar [email protected] of bel 0416-293020. We komen graag met jullie in contact om verdere uitleg te geven.

Nike clubkleding

Jouw hele club in Nike tenue

Bekijk alvast het ruime assortiment met exclusieve Nike teamkleding!