Nike Teamwear

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Nike teamkleding voor jouw basketbalteam of club!

Ben je op zoek naar Nike teamkleding voor jouw team of club? Bij Basketballdirect.com kies je jullie tenue uit een complete collectie voor heren, dames en kinderen in verschillende kleuren. Wil je op je teamkleding ook een sponsornaam of logo bedrukken, dan bieden we meer dan genoeg mogelijkheden. Wij bedrukken de teamkleding in ons eigen warehouse en de bedrukkingen zijn standaard in het wit of het zwart. Welke kleur gebruikt wordt, is afhankelijk van het te bedrukken item uit onze Teams collectie.

Korting en voorwaarden bij Basketballdirect.com

Basketballdirect.com biedt jouw club 10% extra korting op de huidige aanbiedingsprijs bij bestellingen vanaf €300*. Namen en speelnummers worden altijd in zwart of wit gedrukt. Sponsor- of clublogo’s kunnen meerdere kleuren bevatten en worden speciaal voor jouw club geproduceerd. Voor speelnummers en namen hanteren wij een vaste prijs, sponsor- en clublogo’s worden berekend op offertebasis.

Bedrukkingskosten per artikel

  • Rugnummer + borstnummer €7,- (zwart of wit)
  • Alleen Rug- of borstnummer €4,- (zwart of wit)
  • Naam €5,- (zwart of wit)
  • Clublogo op offertebasis
  • Sponsorlogo op offertebasis

  • *Om in aanmerking te komen voor deze kortingen dient de bestelde kleding een minimale orderwaarde te hebben van bovengenoemde bedragen, exclusief bedrukking. Kortingen zijn niet geldig op bedrukkingen.

Nike Team Herenkleding

/

Nike Team Dameskleding

/

Nike Team Kidskleding

/