Mouthguards

13
Naar welk merk ben je op zoek?

Bescherm met een bitje

Mouthguards, ook wel bitje genoemd, zijn zeker geen overbodige luxe op het basketbalveld. Tijdens het dunken, blokken en verdedigen kan er nog wel eens een elleboog in het rondvliegen. Met een bitje bescherm je jouw gebit tegen stoten en klappen en verklein je de kans op schade aan je tanden en tandvlees. Schade aan je tanden kan niet alleen pijnlijk zijn, maar kan ook een duur geintje worden. Om een flinke rekening van je tandarts te voorkomen adviseren wij om een gebitbeschermer te dragen tijdens het basketballen. De bitjes op BasketballDirect.com worden ook gebruikt in de bokswereld en kunnen dus heel goed tegen een stootje. Je vindt bij ons bitjes van bekende merken als adidas/Opro en SiSU.

Pasvorm

In de productomschrijving van het desbetreffende bitje vind je een korte uitleg hoe het gebruik werkt. Zo heb je kant-en-klare bitjes, maar ook bitjes die vormen naar jouw gebit. Door deze in heet water te leggen worden ze zacht en buigzaam en kun je het passend maken.

Nog meer bescherming

Zijn er nog meer lichaamsdelen die je graag zou beschermen tijdens het basketballen? Bekijk dan ons assortiment braces. Hier vind je producten die jouw enkel, knie, elleboog, schouder, pols, vingers of rug ondersteunen. Deze gewrichten kunnen ook het een en ander te verduren krijgen tijdens het pivoteren, keren, gooien, springen en landen.