Veters & Schoenaccessoires

34

Accessoires voor je schoenen

Op Basketballdirect.com shop je eenvoudig en snel accessoires voor jouw schoenen. Zijn jouw schoenen nog in goede staat, maar zijn je veters versleten? Bestel dan online een nieuw paar veters en je bent weer good to go. Heb je instabiele enkels of pijnlijke voeten? Op onze webshop bieden we ook zooltjes aan. Of wil jij je basketbalschoenen apart opbergen? Bekijk dan eens een van onze schoenentassen.

Schoen hygiëne

Wanneer je je basketbalschoenen vaak draagt en veel zweet kan het op den duur voorkomen dat er een onaangename geur ontstaat in je schoenen. Daarom is het ook belangrijk dat je schoenen af en toe laat luchten en niet telkens na een training of wedstrijd terug opsluit in je sporttas. Want dan kan de geur niet weg en zal binnen de kortste keren ook je sporttas onaangenaam ruiken. Naast het luchten van schoenen zijn er ook middeltjes die helpen om je schoenen zo fris mogelijk te houden.


Zo hebben we in ons assortiment ook de mini schoenverfrisser, schoenenspray en protect spray. Bij elk van deze producten vind je op onze webshop een uitgebreide productomschrijving en een video met gebruiksaanwijzing. Daarnaast vind je ook de smellwell zakjes, deze kun je gebruiken voor in je sporttas, auto of kluisje om nare geurtjes te verwijderen.