adidas basketbalkleding

Aanbevolen:

Ruim assortiment adidas basketbalkleding

Basketbalshirts, basketbalshorts, sweaters, broeken en basketbalsokken van adidas kunnen niet in jouw sportgarderobe ontbreken. In ons ruime assortiment vind je een grote collectie basketbalkleding van adidas waaronder kledingstukken met de bekende 3-stripes. De kleding is gemaakt van de beste materialen en bieden een gevoel van ventilatie, bewegingsvrijheid en comfort. De stoffen zijn luchtdoorlatend waardoor je fris en koel blijft ongeacht je hoeveelheid inspanning. De bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat jij genadeloos al je acties kunt maken op het basketbalveld en niet hoeft te vrezen voor onverwachtse beweging.

Dames basketbalkleding

We hebben ook basketbalkleding voor dames in ons assortiment. Deze hebben een strakkere pasvorm. De shirts zijn bijvoorbeeld meer getailleerd dan de herenkleding en de shorts hebben een smallere tailleband waarna ze vanaf de heupen wijder uitlopen. Ook hebben we voor de dames sportbeha’s in ons assortiment. Deze voorkomen dat de borsten gaan stuiteren tijdens het sporten waardoor de borsten geen pijn gaan doen en er niet te veel druk komt op het weefsel in de borst. Gun jezelf het gemak en comfort van een sport-bh.

Heren en kinderen

Ook voor heren en kinderen hebben we basketbalkleding. Voor wie het product geschikt is vind je terug in de productnaam. Maar je kunt ook gebruik maken van de zoekfilters, waarmee je eenvoudig en snel relevante producten kunt vinden. Zo kun je dames, heren en kids van elkaar onderscheiden maar ook kenmerken als de kleur, de prijs, de maat en het merk.