Basketbal Shorts

23
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Basketbalshorts op BasketballDirect.com

We beschikken over een ruim en divers aanbod basketbalshorts. Zo zijn er de bekende wijde shorts die net iets over de knie vallen, maar ook shorts boven de knie met een normale pasvorm. Voor dames hebben we zelfs shorts die bij de taille nauw aansluiten en vanaf de heupen wijder lopen. De meeste shorts zijn voorzien van elastische tailleband met trekkoord zodat jij het broekje strakker en losser kan maken naar jouw wens.

Bekende merken

In ons assortiment kom je bekende merken als Nike, adidas, Jordan, Spalding en Under Armour tegen. Deze merken weten als geen ander hoe ze basketbalkleding moeten ontwerpen die ademt en zweet afvoert zodat jij droog en fris blijft ongeacht de hoeveelheid energie die je levert. Daarnaast bieden deze shorts ook alle bewegingsvrijheid die jij nodig hebt om jouw schijnbewegingen en lay-up te maken. En zo ben jij met de basketbalshorts van BasketballDirect.com al snel van alle gemakken voorzien.

Kleine basketballers

Ook voor de allerkleinsten vind je mooie shorts op onze webshop in allerlei kleuren en maten. Neem snel een kijkje bij onze basketbalshorts voor kinderen om voor jouw zoon of dochter een leuk basketbaltenue te shoppen! De kinderkleding loopt van maat 116 t/m maat 176.