Jordan basketballen

Jordan basketballen

In 1984 vond de eerste samenwerking plaats tussen Nike en topbasketballer Michael Jordan, dit was de Air Jordan. Een schoen die vandaag de dag nog ontzettend populair is. Het merk is iconisch met het Jumpman silhouet. Maar Jordan verkoopt ook basketballen met dit wereldbekende logo. Deze vind je ook terug in ons assortiment in verschillende kleuren en designs. Shop nu jouw Jordan basketbal op Basketballdirect.com!

Kleding en accessoires

Kun jij ook geen genoeg krijgen van het merk Jordan? Dan hebben wij speciaal voor jou nog meer Jordan artikelen op onze webshop. Neem een kijkje bij onze Jordan kleding voor shorts, shirts, hoodies en sokken. Deze kleding is niet alleen geschikt voor op het basketbalveld. Maar ook leuk te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek voor een casual look. Verder hebben we ook accessoires als haarbanden, zweetbanden en ballenpompen.

Bekende merken op Basketballdirect.com!

Naast Jordan verkopen we op onze webshop ook merken als Nike, adidas, Under Armour, Spalding en Puma. Van schoenen en kleding tot ballen en accessoires. Wij garanderen dat jij zult slagen in jouw zoektocht naar basketbal musthaves.