Basketballen van Nike

Nike basketballen

Naast bekende ballenmerken als Wilson en Spalding vind je ook Nike ballen terug in ons assortiment. Het aanbod bestaat uit de klassieke oranje designs, ballen met toffe printen en opvallende kleuren en skills ballen. Skills ballen zijn wat kleiner van formaat en worden ook wel fun ballen genoemd. Deze zijn gemaakt om skills te verbeteren en te oefenen met bepaalde trucjes. Nike maakt gebruik van de nieuwste, duurzame technologieën en maakt gebruik van een mix van rubber en synthetisch leer waardoor de basketballen stevig zijn en tegen een stootje kunnen.

Zoekfilters

Het aanbod aan ballen op Basketballdirect.com is groot en daarom kan het gebruik maken van zoekfilters handig zijn. Zo zoek jij eenvoudig en snel naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld onderscheid maken in balmaten, indoor en outdoor ballen, kleuren en merken. We bieden onze ballen aan in verschillende prijsklassen dus wanneer jij een bepaald budget in je hoofd hebt kun je ook gebruik maken van onze prijzenfilter.

Nike assortiment

Ben je groot Nike fan? Neem dan ook eens een kijkje bij onze Nike kleding voor basketbalshort, basketbalshirts, basketbal t-shirts, basketbalsokken of bekijk de Nike basketbalschoenen pagina voor te gekke footwear.