Wilson basketballen

Wilson NBA-Club ballen

De Wilson NBA DRV Plus en de Wilson NBA Authentic Series Outdoor zijn de klassieke designs van de Wilson NBA ballen. Maar daarnaast heeft Wilson ook ballen gemaakt van jouw favoriete NBA-club. De Wilson NBA Team Tribute bal en de Wilson NBA Team Retro bal zijn allebei verkrijgbaar in designs van alle clubs die de NBA ieder jaar tot een spektakel maken. Of je nu fan bent van de LA Lakers, Chicago Bulls, Boston Celtics of de Toronto Raptors maakt niet uit. Welke club je ook kiest, je vindt hun bal op Basketballdirect.com! Deze ballen zijn ook leuk om cadeau te geven aan een basketbal liefhebber.

Nog meer Wilson artikelen

Naast te gekke basketballen vind je nog meer producten van Wilson terug op basketballdirect.com. Zo hebben we in ons assortiment ook ballenpompen, basketbal drukmeters en ballennetten van dit merk. En voor de allerkleinste hebben we mini hoop kits om op speelse wijze hun skills te verbeteren.

Tips voor de verzorging van jouw basketbal


Om te zorgen dat jouw nieuwe basketbal een zo lang mogelijke levensduur krijgt geven we jou enkele tips.
  • Tip 1: Pomp je bal (tijdig) goed op! Wanneer de bal goed opgepompt is dan zal hij natuurlijk beter stuiteren. Daarnaast behoudt hij de vorm ook beter. Wanneer je de bal lang niet gebruikt, verslapt de bal en kan de bal gaan vervormen.
  • Tip 2: Houd de bal droog. Wanneer de bal nat is vanwege regen of een schoonmaakbeurt, moet je altijd de bal goed drogen. Na regen komt zonneschijn en dat brengt je bij tip 3.
  • Tip 3: Bewaar je bal binnen. Door de zon kan de bal verkleuren. Heeft het geregend of heb je de bal schoongemaakt? Leg hem niet in de zon om te drogen, want dit kan scheurtjes in het leer veroorzaken.